Websites en Online Marketing

/Websites en Online Marketing
Websites en Online Marketing2018-04-25T14:58:36+00:00

Websites en Online Marketing

Op zoek naar een nieuwe website en online marketing tools? De Technologie Coöperatie kan u daarbij helpen. In de Coöperatie zijn verscheidene webdesigners actief die een passende website voor u kunnen maken.

Binnen De Technologie Coöperatie werken grafisch vormgevers, user interface designers, fotografen en technisch ontwikkelaars samen aan internet projecten van uiteenlopende aard. Van “gewone” websites tot intranet portals en webshops.

CMS
Natuurlijk maken ook wij gebruik van de reguliere content management systemen. Nog steeds onderhouden we veel sites gebaseerd op Joomla en Drupal.

Nieuwe sites worden tegenwoordig bijna altijd ontwikkeld op het WordPress platform.

We kiezen zoveel mogelijk voor standaard technologieën, en WordPress is inmiddels de onbetwiste standaard op CMS gebied. Zie hiervoor ook dit artikel.

Security
Bij de ontwikkeling van websites is aandacht voor security inmiddels een vaste eis van onze opdrachtgevers. Dat dit geheel terecht is bewijzen de recente brute-force-attacks waar veel site-administrators op onaangename wijze door werden verrast. Iedere site wordt daarom door ons voorzien van geschikte tools voor o.a toegangsbeveiliging, anti-spam en real-time monitoring.

Wat ons uniek maakt is dat wij beschikken wij over onze eigen infrastructuur. Hierdoor hebben we volledige controle over de veiligheid van onze systemen.

SEO
Een andere vaste eis bestaat uit de optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en de integratie met tools voor online marketing strategieën. We hebben hierin veel expertise opgebouwd en bewijzen dit met goede zoekresultaten in Google.

Strategie
U kunt uw online marketing geheel of gedeeltelijk bij ons outsourcen. Maar we kunnen u ook helpen bij het opzetten van uw eigen geïntegreerde online marketing omgeving en uw medewerkers trainen in het uitvoeren en dagelijks beheren van uw online marketing strategie.

Vormgeving
Tenslotte merken we dat veel klanten prijs stellen op een unieke en exclusieve uitstraling van hun web-presence. Voor deze groep afnemers maakt onze huis-fotograaf (www.pragtplaatjes.nl) uniek fotomateriaal en creëren onze grafische vormgevers uw geheel eigen online-huisstijl. Een sterke visuele stijl kan niet zonder sterke teksten. Hiervoor kunnen we beschikken over academisch geschoolde tekstschrijvers en vertalers die uw boodschap op de meest overtuigende manier in woorden weten om te zetten.

Neem contact op

Wilt u meer weten over Websites & Online Marketing?

Neem contact op