Website Security Scan

/Website Security Scan
Website Security Scan2018-04-25T14:58:29+00:00

Waarom een Website Security Scan ?

Het goed beveiligen van websites is tegenwoordig een must. Zelf als er geen vertrouwelijke informatie op een website staat is er bij een hack van uw website sprake van imago schade. Tegenwoordig zijn het vaak niet eens hackers meer die uw site persoonlijk proberen te hacken maar door criminele groepen gebruikte software die u website volledig automatisch opspoort en hackt als er beveiligingslekken in zitten. Als uw site gehackt is wordt deze daarna bijvoorbeeld gebruikt om malware te verspreiden, illegale content te hosten of spam te versturen.

De meeste organisaties hebben het ontwikkelen en hosten van websites uitbesteed aan derden en weten niet of hun website beveiligingslekken bevat en door de websitebouwer of hoster voldoende beveiligd wordt.

Wat Kunt u Doen?
100% veiligheid tegen hacken bestaat niet maar door een aantal basis maatregelen te nemen en de software up-to-date te houden kunt u de meeste hackers buiten de deur houden.

Om meer zekerheid te hebben dat de beveiliging van uw website voldoet aan de basis beveiligingsnormen kunt u uw website regelmatig laten scannen door een ethical hacker. Hierbij wordt met gespecialiseerde software gecontroleerd of uw website geen beveiligingslekken bevat.

Wat kost een website security scan?

Een website security scan van uw website inclusief rapportage over de aangetroffen lekken of beveiligingsrisico’s kost € 600 per website. Om te zorgen dat u blijvend inzicht houdt in de beveiliging van uw website raden we aan om uw website maandelijks te laten scannen. Een jaarabonnement op de scan kost u slechts € 75 per maand.

Wat houdt een website security scan in?

De hierboven beschreven website security scan is een geautomatiseerde scan waarbij op de meest voorkomende kwetsbaarheden wordt gecontroleerd. Voor websites waar met vertrouwelijke informatie en/of persoonsgegevens wordt gewerkt wordt geadviseerd minimaal jaarlijks en bij grote wijzigingen een uitgebreide en grondige handmatige beveiligingstest uit te laten voeren. Hierbij wordt door een ervaren hacker met allerlei verschillende middelen getracht de beveiliging van uw website te doorbreken. De kosten voor een uitgebreide scan zijn afhankelijk van de te testen website.

Wie voert de website security scan uit?

De website security scan wordt uitgevoerd door PTA Security, gecertificeerde specialisten in informatiebeveiliging. Zie ook www.pta-security.nl

Neem contact op

Wilt u meer weten over Website Security Scan?

Neem contact op