Professionals

/Professionals
Professionals2017-05-08T12:34:55+00:00
Approved
Arnoud Punt
Biography:

Ik hou van gezelschapsspelen, zoals blijkt uit de afgebeelde kaarten, want is niet het (bedrijfs)leven één groot spel? Arnoud is als bedrijfsjurist gespecialiseerd in ICT en contracten. Hij is een oprecht, enthousiaste en creatieve jurist die meedenkt om voor ieder probleem een oplossing te vinden. Kernwoorden zijn daarbij innovatie, multidisciplinair, strategisch op een prettige manier.

Approved
Edwin Meijer
Biography:

Edwin is een gedreven ICT-er, altijd bereid om samen met zijn collega’s de schouders onder een klus te zetten. Zijn werkveld heeft zich de laatste 22 jaar ontwikkeld van CAD/CAM programmeur in de UNIX/Linux omgeving tot een professionele backbone specialist. Hierdoor is hij zeer breed inzetbaar.

Hardware kennis heeft hij opgedaan rondom HP storage, back-up, Proliant servers en C-class blades.

Approved
Hessel de Jong
Biography:

Als interactief vormgever houdt Hessel zich vooral bezig met grafisch ontwerp en webdesign. Zoekt graag de diepte, kijkt niet alleen naar het plaatje zelf maar ook hoe het gepresenteerd wordt.

Approved
Johan Blaauw
Approved
Kelly Douma
Biography:

Als Multimedia Designer is Kelly dagelijks bezig met het ontwikkelen en vormgeven van content. Met een gezonde dosis humor, motivatie en creativiteit gaat ze voor resultaat in een prettige samenwerking. Kelly is gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign en email marketing.

Approved
Loek Hilgersom
Biography:

TYPO3 specialist die werkt voor gemeentes en bedrijven. Moet van alles het fijne weten en houdt niet van halve oplossingen. Met kennis van server-omgevingen, security en deploymentstrategieën regelt hij het complete traject van ontwikkeling tot ondersteuning. Als hij niet met TYPO3 bezig is kun je hem vinden op de tennisbaan.

Approved
Marc Srowig
Biography:

Marc is in 1999 begonnen in de ICT, hier komt zijn analytisch vermogen goed tot zijn recht. Straalt altijd rust uit ook in hectische tijden. Pragmatisch ingesteld.
Veel ervaring met Microsoft Windows Server producten.
Sinds 2013 ook bezig met VMware, Back-up, SAN en HP Intel Server Hardware.
In zijn vrije tijd is hij actief met ICT gerelateerde zaken, of is hij als race instructeur te vinden op het circuit van Assen.

Approved
Peter Tak
Biography:

Peter is een deskundige en pragmatische security specialist met een duidelijke visie op informatiebeveiliging. Met creativiteit en een gevoel voor de juiste verhoudingen bereikt hij zowel in het beveiligen van uw bedrijfsinformatie als in de keuken met beperkte middelen binnen korte tijd een uitstekend resultaat.

Approved
Robert van den Berg
Biography:

Een verbinder: Robert is een verbinder tussen partners, technische implementatie van techneuten en het verbinden van ondernemers met elkaar. Kansen zien voor anderen en ze helpen bij het bereiken van hun doelen. Betrouwbaarheid en integriteit zijn daarbij sleutel tot succes. Mits de agenda het toelaat is Robert op de tijdritfiets te vinden. Zo snel mogelijk door de Groningse polders de wind trotseren.

Approved
Robert Mylius
Biography:

Robert is een enthousiaste, communicatieve en veelzijdige system engineer. Hij is nieuwsgierig en houdt van nieuwe uitdagingen. Zit ruim 18 jaar in de IT en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Windows, Storage, Back-up, Virtualisatie en Cloud technieken.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met hardlopen en is regelmatig een balletje aan het slaan op de golfbaan.

Approved
Rogier Lankhorst
Biography:

Wordpress website, thema en plugin ontwikkelaar. Ontwikkelaar van Really Simple SSL, met op dit moment meer dan 200 000 actieve gebruikers.

Approved
Simon Kooger
Biography:

Initiatiefnemer en mede-oprichter van DTC

Approved
Sjoerd de Jong
Biography:

Heldere functionele applicaties zijn mijn specialiteit. Ik bouw single page apps in javascript, HTML5, Ember, React of Angular. Mijn kracht zit in de zakelijke apps, gericht op bedrijfsprocessen, logistiek en management rapportages.

Ik bezit goede management vaardigheden en kan als nodig vlot zakelijke processen analyseren en ondersteunen. Als ingenieur in technische bedrijfskunde ben ik veelzijdig inzetbaar, van projectmanagement, organisatie verandering tot strategisch advies.