Approved
Arnoud Punt
Biography:

Ik hou van gezelschapsspelen, zoals blijkt uit de afgebeelde kaarten, want is niet het (bedrijfs)leven één groot spel? Arnoud is als bedrijfsjurist gespecialiseerd in ICT en contracten. Hij is een oprecht, enthousiaste en creatieve jurist die meedenkt om voor ieder probleem een oplossing te vinden. Kernwoorden zijn daarbij innovatie, multidisciplinair, strategisch op een prettige manier.

Approved
Edwin Meijer
Biography:

Edwin is een gedreven ICT-er, altijd bereid om samen met zijn collega’s de schouders onder een klus te zetten. Zijn werkveld heeft zich de laatste 22 jaar ontwikkeld van CAD/CAM programmeur in de UNIX/Linux omgeving tot een professionele backbone specialist. Hierdoor is hij zeer breed inzetbaar.

Hardware kennis heeft hij opgedaan rondom HP storage, back-up, Proliant servers en C-class blades.

Approved
Hessel de Jong
Biography:

Als interactief vormgever houdt Hessel zich vooral bezig met grafisch ontwerp en webdesign. Zoekt graag de diepte, kijkt niet alleen naar het plaatje zelf maar ook hoe het gepresenteerd wordt.

Approved
Johan Blaauw
Approved
Kelly Douma
Biography:

Als Multimedia Designer is Kelly dagelijks bezig met het ontwikkelen en vormgeven van content. Met een gezonde dosis humor, motivatie en creativiteit gaat ze voor resultaat in een prettige samenwerking. Kelly is gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign en email marketing.

Jump to page:
1 2 3