Opdrachtgevers

/Opdrachtgevers
Opdrachtgevers2018-04-25T14:57:01+00:00

De Technologie Coöperatie: full-service ICT partner

Wat uw bedrijf ook nodig heeft op het gebied van ICT, wij helpen u vooruit. Of het nu gaat om het automatiseren van uw primaire processen, het ondersteunen van afdelingsprocessen of de communicatie met externe partners, onze oplossingen zorgen voor efficiency en gebruiksgemak.

Kwaliteit en betrouwbaarheid uit lokale bron

De professionals van De Technologie Coöperatie spelen in op de vraag naar betaalbare en praktische zakelijke ICT oplossingen.

De Technologie Coöperatie neemt in dit nieuwe ICT landschap een unieke plaats in. Voor het eerst kunnen opdrachtgevers profiteren van de lage kosten en grote toegankelijkheid van lokale ICT professionals, maar mét de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de grotere automatiseringshuizen.

Onafhankelijk en klantgericht

De Technologie Coöperatie pakt het anders aan. Wij adviseren alleen die automatiseringsoplossingen die u de grootste toegevoegde waarde opleveren. Daarom kijken we altijd eerst naar uw bedrijfsproces, voordat we na gaan denken over de inzet van technologie.

Als coöperatie streven wij per definitie naar lange-termijn resultaten en naar een lange-termijn relatie met onze opdrachtgevers. Dit garandeert namelijk ook de continuïteit van de relaties tussen de coöperatie en haar leden. Als bedrijfsvorm kenmerkt de coöperatie zich door synergie en balans tussen de belangen van alle betrokken partijen.

De Technologie Coöperatie

  • is een samenwerking van ICT ondernemers uit Noord Nederland
  • voorziet in al uw IT behoeften
  • kent minimale overheadkosten
  • heeft leden met tientallen jaren ervaring en grondige kennis van de automatiseringsmarkt

Onafhankelijk en objectief

Als onafhankelijke coöperatie hebben wij één groot voordeel boven alle andere ICT partijen. We zijn niet gebonden aan bepaalde marktpartijen of technologieën. Onze oplossingen zijn zo gebouwd dat ook andere IT-bedrijven ze kunnen onderhouden of  verder ontwikkelen. Zo weet u zeker dat uw investering zijn waarde blijft behouden.

Meer Info

Natuurlijk valt er meer te vertellen over onze bedrijfsfilosofie en onze vernieuwende manier van werken. Voor een vrijblijvend gesprek neemt u hier contact met ons op.