DTC Lidmaatschap

/DTC Lidmaatschap
DTC Lidmaatschap2018-04-25T15:28:33+00:00

Maak kennis met de Technologie Coöperatie

Wat heeft DTC te bieden

  • Verhoging van je omzet
  • Werkplekken en meeting spaces
  • Extra denk- en slagkracht door DTC-stagiaires
  • Delen van kennis en vaardigheden met andere DTC-ers
  • Deelname aan evenementen
  • Persoonlijke vermelding op www.techcoop.nl
  • Geavanceerde Managed WordPress hosting

Werken en ontmoeten in een inspirerende omgeving
Het kantoor van DTC in The Rock Groningen biedt ruime comfortabele flexplekken en professionele faciliteiten aan de leden.  

Gratis (incidenteel) gebruik van de flexplekken is onderdeel van het abonnement. Voor structureel gebruik van de werkplekken wordt een (beperkte) vergoeding gevraagd. De flexruimte beslaat ongeveer 50m2.  

Het gebruik van de meeting spaces is eveneens onderdeel van het abonnement. Daarnaast staan diverse trainings – en event ruimtes ter beschikking. Deze zijn geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen.

Activiteiten
Regelmatig worden leden meetups in The Rock georganiseerd. Tijdens deze meetups wordt kennis en ervaring uitgewisseld, workshops gehouden en ontwikkelingen binnen de coöperatie besproken. Soms wordt een alternatieve locatie gekozen. Tijdens warme zomerdagen verkiezen we bijvoorbeeld graag de buitenlucht i.p.v. tussen vier muren te gaan zitten. Zo wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Meetups beginnen met een diner en worden afgesloten met een borrel.

Kennis en verdieping
DTC maakt regelmatig gebruik van stagiaires van de Hanzehogeschool en de NHL Hogeschool. Leden kunnen deze stagiaires in overleg met het bestuur inzetten voor hun project. Een stagiair brengt bovendien nieuwe perspectieven op en ideeën over zakelijke kwesties met zich mee. Zo kunnen leden profiteren van extra denk- en slagkracht, en de stagiaires van een veelzijdige, interessante stage.

Doordat de leden samenwerken wordt er continu kennis uitgewisseld. En niet te vergeten, innovatieve ideeën bedacht. Het onderlinge contact zorgt voor nieuwe ideeën en stimuleert ondernemerschap.

Grotere opdrachten en meer werk
Door samen te werken kunnen leden opdrachten aannemen die ze anders alleen niet zouden kunnen uitvoeren. Daarnaast biedt DTC op deze manier continuïteit aan haar opdrachtgevers. Ook wisselen leden vaak onderling werk uit.

Lid worden?
Kom eens kijken bij een ledenmeeting. Je krijgt dan een goed beeld van DTC en haar leden. Bel 050 – 2111 486 of stuur een mail naar simon@techcoop.nl om je aan te melden voor de eerstvolgende bijeenkomst.